Kirjeldus

Kontsentreeritud happeline toode, mis on ette nähtud igasuguste hapetele vastupidavate köögi-, gastronoomia- või toiduainetööstuse pindade puhastamiseks ja desinfitseerimiseks.
Seda võib kasutada ka sanitaarruumides, riietusruumides, duširuumides ja muudes kõrge niiskustasemega kohtades.
Soovitatav roostevabast terasest ja värvilistest metallidest masinate ja seadmete desinfitseerimiseks, mis puutuvad kokku toidu või loomasöödaga.
Ei sisalda mürgiseid aineid.
Eemaldab igapäevased saasted paekivist pärit anorgaaniliste setete, rooste ja mustuse kujul.
Lõhnatu.

KASUTUSKOHAD

– kõik roostevabast terasest, kroomist ja niklist valmistatud pinnad, mis puutuvad kokku toiduga.
– lihatöötlemis ettevõtetes kasutatavad seadmed
– sanitaarpinnad

KASUTAMISVIIS
Enne kasutamist lugege toote ohutuskaarti.

Jaotage see pinnale temperatuuril 20 ° C:
– bakterid: 2% (200 ml / 10 l vett), 5 minutit.
– seened: 5% (500 ml / 10 l vett), 15 minutit.
Pärast desinfitseerimist peske pind rohke joogiveega.
Ventileerige ruumi vähemalt 5 minutit.

Hoiatus: kasutage rangelt vastavalt toote etiketile.